Csatlakozz hozzánk!

Magyarországon még soha senki nem szervezett előválasztást. Mi most elkezdtük és várunk minden változást akarót, pártot és civil közösséget!

elovalasztas2019 2018-12-19

Magyarországon még soha senki nem szervezett előválasztást. Sokszor esett róla szó, sokan, sokféleképpen beszéltek erről az intézményről, de a gyakorlatban most először kerül sor ilyen választásra, ha úgy tetszik, kísérletre.

Nincs a zsebünkben a bölcsek köve, nem látunk a jövőbe sem. Biztosan nem mindenben tökéletes, ahogyan elindultunk. Szinte biztos, hogy részletkérdéseken lehet vitatkozni, lehetne itt-ott másként csinálni. De az a helyzet, hogy nem ez a lényeg. Nem ez a fontos, amíg a nagy egészben, a célban egyetértünk: jobb életet Budapestnek, jobb életet Magyarországnak.

Csatlakozz hozzánk!

Budapestnek és Magyarországnak nincs ideje még hónapokig arra várni, hogy változást akaró erők módszerekről, keretszámokról, ötletekről egyeztessenek tovább. A feladat teljesen egyértelmű: megteremteni a többség esélyét a változásra.

A Budapesti Előválasztás teljességgel nyitott intézmény. Aki változást akar, aki egyetért a fontos célokkal, a változás szükségével, egy modern, fejlődő és egymásra figyelő város jövőképével, azelőtt nyitva az ajtó. Csatlakozhat keezdeméynezésünkhöz mindenki szervezőként, szavazóként, akár főpolgármester-jelöltként vagy lebonyolítóként, aki biztosítja az egy ember, egy szavazat alapelvét és változást akar Budapesten.

Ezen a honlapon minden információ elérhető, minden kérdést szívesen fogadunk, minden elérhetőség nyilvános és ismert. A már csatlakozott irodák nyitva állnak, és készen állunk újabbak megnyitására. Mindenkire számítunk!

Induljunk el! Találkozzunk a szavazófülkékben 2019. január végétől!